VAPAAEHTOINEN LATUMAKSU KAUDESTA 2020-2021

Tue Punkaharjun harjualueen latu-ja reittiverkoston ylläpitoa ja jatkokehittämistä! Harjualueen yhteneväinen latuverkosto on Punkaharjun Harjureitit-poolin ylläpitämä, joka koostuu yhdeksästä alueen matkailuyrityksestä ja Savonlinnan kaupungista. Maksamalla vapaaehtoisen latumaksun olet mukana varmistamassa laadukkaan latuverkoston ylläpitämistä tulevinakin vuosina. Vapaaehtoinen maksu kaudesta 20 € / yksityishenkilöt ja 50-150 € / yritykset ja yhteisöt vapaavalintaisella summalla.

Latumaksun pyydämme maksamaan seuraavin tiedoin, laita viestikenttään "saa julkaista" ,mikäli haluat nimesi näkyviin alla olevaan luetteloon:

Saaja: Harjureitit / Latupooli
Tili: FI15 5364 0620 0416 23
Viesti: Latumaksu (lisäksi saa julkaista/ei saa julkaista)

 

HARJUREITIT-POOLIA TUKEMASSA KAUSI 2020-2021

Joulukuu 2020: Marita Willman
Tammikuu 2021: Risto Venäläinen, Satu Venäläinen
Helmikuu 2021: Jussi Holm, Seija Kokki, Tero, Inka ja Iina Tirronen, Jukka Viik, Jaana Venäläinen, Jukka Tiainen, Esa Makkonen
Maaliskuu 2021: Marja Kokkonen, Tuija Närhi ja Seppo Suomalainen, Kukka Floor ja Onni


Lista päivitetään kuukausittain.
 

MITÄ TOIMIA HARJUREITIT-POOLISSA TEHDÄÄN?
Toimenpiteet painottuvat hiihtolatureitistöön, mutta kehitystyötä tehdään myös muiden liikkumisen muotojen saralla. Harjureitit-poolin voimin jäällä ylläpidetään kävely- ja pyöräilyreittejä (uutta kaudelle 20-21), hankitaan/ylläpidetään Lumikenkäpuistoon opasteita, uusitaan latu-opasteita opaskyltteineen (uudet kyltit kaudelle 20-21) sekä pooli maksaa myös Topeliuksen Polun energiakustannukset. 

POOLIIN KUULUVAT YRITYKSET:
Matkailukeskus Harjun Portti, Punkaharju Resort, Holiday Club Punkaharju, Kruunupuisto, Hotelli Punkaharju, Metsämuseo Lusto, AS Oy Pankkotupa, KOY Tuunaantupa, Maatilamatkailu Mannila ja Savonlinnan kaupunki. Länsi-Punkaharjun kyläyhdistys kuuluu myös latupooliin. Latupoolia tukemassa myös Itä-Karjalan kansanopisto. 
Reitistön ylläpitäjä on Punkaharjun Metsäpalvelu Oy.

Harjureitit-poolin jäsenyritykset kiittävät avustasi!

Lisätietoja latupoolista antaa:
Markus Kaskinen
Latupoolin vetäjä
044 747 5222 | markus@harjunportti.fi